Online spelen met spelen, vragen, hilarische opdrachten en puzzels. Door goed speurwerk kun je antwoord geven op de vraag: Waar is tante Door?
” Onze” tienerclub met een aantal van de ouders zijn voor ons proefkonijn geweest waarmee we deze spelen hebben ontwikkelt. Dit heeft tot nu geresulteerd in 3 hilarische spelavonden, waarin de teams best fanatiek aan de slag zijn geweest en aan elkaar gewaagd waren.
Deze spelen ontwikkelen we nu door zodat er drie spelen online komen, die ook door iedereen die het wil gespeeld kan worden.
1. Waar is tante Door Nederland. (bijna gereed)
2. Waar is tante Door Europa. (nog in bewerking)
3. In 80 dagen de wereld rond met tante Door. (nog in bewerking)

Waar is tante Door Nederland.
Een online spel met puzzels en speurwerk. In elke provincie laat tante Door een aanwijzing achter, al krijg je die niet zomaar.
1-10 teams van 2/3 personen
speltijd: ca. 2 uur
Zelfstandig te spelen per team via de website.
Kosten: 35 euro

Een spel waarbij elk team begint met een code woord. Tante Door is ergens in Nederland. Maar waar? Je komt langs alle provincies en in elke provincie worden aanwijzingen gegeven. Uiteindelijk ontdekken jullie waar tante Door is.
Je kan dit spel alleen, maar ook samen spelen. Of met meerdere personen die op andere locaties online zijn.
Tijd zelf bijhouden, met meerdere teams geeft een codewoord de winnaar aan!
Het spel is nog in bewerking.. Zodra het klaar is , kun je een spelcode bestellen, dan komt hier te staan hoe je die kan bestellen.

Waar is Tante Door in Europa.

Een reis door Europa met de vraag: Waar is tante Door.
In verschillende landen zijn er vragen, puzzels en opdrachten.
Maximaal 4 teams van 2-3 personen en 1 of 2 spelleiders
speltijd: 2 uur
kosten : 35 euro per spel

Hoe gaat het in zijn werk:
De spelleiders maken whatsapp groepjes met de teams. Op de website staan alle opdrachten, vragen en puzzels. Er wordt aangegeven hoe een opdracht of puzzel ingeleverd kan worden. Bij elk goed ingeleverd antwoord, foto of filmpje krijgen de teams aanwijzingen van de spelleiding.
Elk team is op zoek naar het antwoord geven op de vraag : Waar is tante Door? Het team dat als eerste de juiste plek aangeeft heeft gewonnen.
Heb je interesse in dit spel? Laat het ons weten, mail dan naar bijtantedoor @ gmail. com.

In 80 dagen de wereld rond met tante Door?
Het bekende verhaal; een weddenschap om in 80 dagen de wereld rond te gaan. Een online spel met puzzels en hilarische opdrachten om er voor te zorgen dat je team ook in 80 dagen de wereld rond kan komen.

maximaal 4 teams van 2-4 personen en 1 of 2 spelleiders
speltijd: 2 uur. Online en Whatsapp.
kosten 35 per spel

Bij tante Door heeft de route vastgelegd op de website. Jullie volgen haar en om op tijd de puzzels en opdrachten uit te voeren.
De 2 uur speltijd is ingedeeld in de 80 dagen die Phileas Fogg had om de wereld rond te gaan. Lukt het met je team om genoeg antwoorden en opdrachten uit te voeren om ook de wereld rond te reizen binnen de gestelde tijd.
Ook dit spel is nog in ontwikkeling. Heb je interesse? laat het ons weten via bijtantedoor @ gmail. com